Testimonials.

Floor
In de periode dat mijn man en ik uit elkaar zijn gegaan, zijn wij bij Carla terecht gekomen: In eerste instantie ieder afzonderlijk. Later ook nog een tijd samen. Uiteraard was het best even wennen... therapie... Het is best een drempel om je kwetsbaar op te stellen, de pijnpunten aan te geven en vooral goed naar jezelf te kijken. Maar eigenlijk ging het allemaal redelijk vanzelf: Carla is een down to earth, duidelijke en directe vrouw, die vrijwel direct behoorlijk doortastend is. Ze laat je vooral jezelf zijn en daarbij dus ook heel goed kijken naar je eigen tekortkomingen. Die wil je natuurlijk helemaal niet zien, maar er is geen ontkomen aan...

Hoe dan ook: Ik denk dat als Carla niet in ons leven was gekomen (of andersom) dat ons huwelijk inderdaad einde verhaal was gebleven. Maar door inzicht, de juiste 'tools' en vooral eerlijk zijn, ook naar jezelf, hebben wij het gered! We zijn weer bij elkaar gekomen! De scheiding was onafwendbaar geweest, maar we zijn toch weer naar elkaar toe gegroeid; sterker dan alle jaren ervoor ... Als kroon op het werk zijn we zelfs opnieuw getrouwd! En uiteraard was Carla erbij!

Ingrid

"Ik ben iedere keer weer blij verrast door het inzicht dat Carla geeft in de processen die er toe doen. Ieder consult is een afgerond proces, zonder vooropgezet plan. Het 'lezen' van het moment, dat is haar grote kracht"

Thijs

"Carla heeft veel voor mij betekend in een periode dat ik niet goed in mijn vel stak. Ik ging graag naar haar toe omdat ik er altijd weer beter vandaan kwam met een hoop stof tot nadenken. Dit krijgt ze voor elkaar omdat je gedwongen wordt (op een prettige, maar directe manier) tot de kern van je problemen te komen. Omdat de sessies nooit het zelfde zijn en vaak weer een andere insteek hebben, zijn ze verrassend en heb ik daardoor veel inzicht in mij zelf gekregen. Carla ziet direct je zwarte vlekken, gaat er niet omheen en geeft zich vervolgens volledig om tot resultaat te komen. Kortom, ik ben enthousiast over Carla en ben haar zeer dankbaar voor alle levenslessen die ze mij heeft gegeven!"

Courtney

As a life-long expat and mother of an integrated (Dutch/American) family, I reached a crossroads in my life. I thought I could do it all…have a lovely blended family, be a great wife, help other expats to integrate here in Holland while being a good friend. Well, that wasn't realistic and suddenly the stress took its hold on me.

Being in crisis is never easy, but being in crisis in a foreign country with a language barrier is even worse. After trying to find someone to help me, I was finally directed to Carla Stolk. That introduction changed my life. Carla immediately agreed to work with me in English. This, in and of itself, was so helpful in my healing process. Opening up about my feelings and emotions was difficult, but being able to do so in English helped tremendously.

Carla is a wise and experienced therapist. She stresses the patient's own accountability and responsibility in the healing process. Carla is also very aware of the importance of being in touch with one's body, in order to create a balance between body, mind and spirit. She has had an enormous impact on me. She has patiently worked with me to ensure I have peace and balance in my life. I can whole-heartedly recommend Carla as a qualified and effective therapist.

Remko
"Carla, voor mij heb je niet echt testimonials nodig...
Je hebt mij immers laten zien en ervaren om vanuit je eigen hart te spreken en dicht bij jezelf te blijven. Door de inbreng van je eigen ervaringen, scherpe focus, kennis van de psyche en energiesystemen heb je mij meer inzicht en rust gegeven. Ik heb de sessies als prettig ervaren en vind je een bijzondere en mooie vrouw."